Visie

Full-time aandacht

Voor Wierda en Partners Vermogensbeheer is beleggen geen bijzaak. Wij zijn van mening dat voor het behalen van een structureel hoog rendement, het een absolute vereiste is dat de vermogensbeheerder zich full time richt op de beleggingsmarkt. In onze ogen kan een (bank)adviseur die bijvoorbeeld hypotheken en spaardeposito's afsluit onmogelijk daarnaast voor u ook nog optimale toegevoegde waarde leveren als het gaat om het beheer van uw beleggingsportefeuille. 

Brochure aanvragen
Wilt u meer weten over onze diensten? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan.

Realtime informatie en veel researchbronnen

Wij volgen continu de ontwikkelingen op de financiële markten in de wereld. Doordat wij beschikken over realtime informatie en geavanceerde communicatiekanalen kunnen wij, indien nodig, snel schakelen. Daarnaast hebben wij de beschikking over vele researchbronnen en kunnen tevens gebruik maken van gegevens en faciliteiten van InsingerGilissen Services en Binck Bank. Wij zijn volledig onafhankelijk wanneer het gaat om het bepalen van de specifieke beleggingen. Uw situatie is het startpunt, niet het product.

Consistent en gedegen

Uitgangspunt van ons beleggingsbeleid is dat de portefeuilles consistent en gedegen in elkaar zitten. Fundamentele analyse is hierbij de basis. Wanneer het nodig is, gebruiken wij opties om het rendement te verhogen of om het risico af te dekken. Mutaties brengen wij aan als de (markt)omstandigheden daarom vragen. Onnodige transacties doen wij niet, die drukken alleen maar uw rendement. 
 

Volledige transparantie

Tot slot bieden wij volledige transparantie. Wanneer gewenst, kunt u op elk moment van de dag uw portefeuille volgen. Al moeten we wel eerlijk melden dat de meeste klanten dat juist niet doen. Zij geven met een gerust hart de portefeuille in handen van Wierda en Partners Vermogensbeheer en zien op de uitgebreide maandelijkse rapportages de ontwikkeling van hun portefeuille.

Beleggingsbeleid

Lees hier meer over het beleggingsbeleid van Wierda en Partners.

Meer informatie of contact?

Als u contact wenst of meer wilt weten, kunt u kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Wierda bij Business Class

Elke maand spreekt Edwin Wierda met Harry Mens in Business Class op RTL7 over de ontwikkelingen op de beurs. Kijk hier de afleveringen terug! 

media

Gratis beleggersnieuws

Vraag onze nieuwsbrief aan en lees kosteloos onze mening over:

nieuwsbrief
  • Financiële markten
  • Aandelen
  • Obligaties
  • Opties
  • Trends en ontwikkelingen

Direct aanvragen

Referenties


Ik twijfelde tussen een 8 en een 9. Dat is voor een Groninger beslist niet onaardig. 't Kon minder zegt de Groninger dan. 

Degelijk en betrouwbaar, tijd en aandacht voor de belegger. 


Wij zijn zeer tevreden tot op heden. Wij zijn ruim een jaar klant. Wij voelen ons als klant gewaardeerd en Patrick is zeer attent.

Wat zijn onze tarieven?

  • Vergoeding afhankelijk van beheerd vermogen
  • Performance fee
  • Gratis kennismaking en intake
  • Gratis beoordeling effectenportefeuille

Meer informatie

InsingerGilissen Services
Binck logo 2
Beoordeling door klanten: 8/10 - 211 beoordelingen