Vermogensbeheerder

Ook als u op zoek bent naar een vermogensbeheerder dan willen wij graag ons bedrijf eens bij u introduceren. Wierda Vermogensbeheer is een organisatie die veel ervaring heeft met vermogensadvies en -beheer. Wij werken op een gedegen, transparante en betrouwbare manier waarbij uw wensen en doelen rondom vermogensbeheer centraal staan.

Gesprek met de vermogensbeheerder
Om nader met ons kennis te maken, nodigen wij u graag eens uit voor een kosteloos gesprek. In dit gesprek kunt u aangeven wat uw situatie, wensen en verwachtingen zijn. Dit geeft u direct al een goede indruk van onze expertise en wij kunnen heel concreet aangeven wat wij voor u kunnen betekenen.

Fundamentele analyse is de basis van onze werkzaamheden als vermogensbeheerder. Wij maken gebruik van opties om het rendement te verhogen of om de risico's af te dekken. Mutaties brengen wij aan als de marktomstandigheden erom vragen. En zoals u van ons mag verwachten, doen wij vanzelfsprekend geen onnodige transacties omdat deze alleen maar een slechte invloed op uw rendement hebben. Neem gerust contact met ons op als u interesse in Wierda als uw vermogensbeheerder heeft.

Meer informatie of contact?

Als u meer wilt weten, schroom dan niet en neem contact met ons op.

Beleggen kent risico's. Uw inleg kan minder waard worden.

Edwin Wierda in Business Class

Elke maand spreekt Edwin Wierda met Harry Mens in Business Class op RTL7 over de ontwikkelingen op de beurs. Kijk hier de afleveringen terug!

Schermafbeelding 2022-09-06 om 16.05.19

Gratis beleggersnieuws

Vraag onze maandelijkse beursupdate aan en bekijk onze mening over:

  • Financiële markten
  • Aandelen
  • Obligaties
  • Opties
  • Trends en ontwikkelingen

Direct aanvragen

Onze referenties

Wij zijn zeer tevreden tot op heden. Wij zijn ruim een jaar klant. Wij voelen ons als klant gewaardeerd en Patrick is zeer attent.

Degelijk en betrouwbaar, tijd en aandacht voor de belegger. 

Ik twijfelde tussen een 8 en een 9. Dat is voor een Groninger beslist niet onaardig. 't Kon minder zegt de Groninger dan. 

Beoordeling door klanten: 8/10 - 211 beoordelingen
Magazine