Vermogensbeheer

Expertbeoordeling Wierda en Partners Vermogensbeheer

Wierda en Partners Vermogensbeheer: uw vermogen, onze zorg, ons vak

Of u uw vermogen nu op een spaarrekening zet of ermee belegt, risico lopen doet u altijd. Dat klinkt vreemd maar het is waar. Zelfs bij een spaarrekening is het de vraag of de koopkracht van uw geld gelijk blijft, door het inflatierisico en debiteurenrisico. 

Wie hield het tenslotte voor mogelijk dat een bank waar u uw spaargeld onderbrengt failliet kan gaan? En uw (toekomstige) pensioen wordt door uw pensioenfonds of pensioenverzekeraar belegd; ook dan moet u zeker zijn van een goede balans en een goed beheer. 

Brochure aanvragen
Wilt u meer weten over onze diensten? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan. 

Uw vermogen vaart er wel bij!

Bij Wierda en Partners Vermogensbeheer is uw vermogen in veilige handen. Wij bieden u gestructureerde en gedegen oplossingen voor vermogensbeheer waar u zich comfortabel bij voelt. In een persoonlijk gesprek komen uw beleggingshorizon, rendementsverwachtingen, risicoacceptatie en persoonlijke omstandigheden uitgebreid aan de orde. Op basis van uw wensen en doelstellingen stellen wij voor u een portefeuille samen die op maat gesneden is, passend bij uw profiel. De kenmerken van deze portefeuille kunnen variëren van defensief, neutraal tot offensief. We zetten samen een koers uit die het beste bij u past. Wierda en Partners Vermogensbeheer is uw rentmeester, uw persoonlijke vermogensbeheerder. U staat altijd centraal bij Wierda en Partners Vermogensbeheer!

Uw wensen

Binnen de met u vastgestelde voorwaarden en restricties zullen wij vervolgens uw vermogen op een gedegen manier beheren, waarbij uw wensen centraal blijven staan. Hierdoor wordt er altijd aan de waarde van uw portefeuille gebouwd op een manier die bij u past. Het is uw vermogen, onze zorg, ons vak. Wij nemen niet alleen uw zorgen uit handen, maar u kunt tevens ten volle profiteren van de jarenlange ervaring en expertise van onze medewerkers.

Over Wierda en Partners Vermogensbeheer

Edwin Wierda, algemeen directeur, was ruim twaalf jaar bij de Rabobank een succesvol vermogensbeheerder. En ook onze andere medewerkers beschikken over grondige kennis en ervaring op zowel de Nederlandse als de internationale effectenmarkten. Op de financiële markten verschijnen immers meer en meer complexe beleggingsproducten, maar ook nieuwe informatie over beursgenoteerde ondernemingen en economische ontwikkelingen moeten continu gevolgd worden. En dat mag u ook verwachten van een goede vermogensbeheerder. Wierda en Partners Vermogensbeheer neemt deze zorg voor u uit handen door gedegen vermogensbeheer op fundamentele basis.

Duidelijk en transparant vermogensbeheer

Wierda en Partners Vermogensbeheer wil altijd volledig duidelijk en transparant zijn naar haar cliënten, in welke effecten uw vermogen is belegd. We houden persoonlijk contact met u, immers wijzigingen in persoonlijke omstandigheden kunnen leiden tot het verbeteren van uw wensen en eisen. Het gedegen vermogensbeheer van uw portefeuille zal dan aangepast worden aan de gewijzigde omstandigheden. Het is uw vermogen, onze zorg, ons vak!

Expertbeoordeling Wierda en Partners Vermogensbeheer

Expertbeoordeling

Experts beoordelen de dienstverlening van Wierda en Partners Vermogensbeheer met 4 sterren! Lees hier het volledige rapport. 

Meer informatie of contact?

Als u contact wenst of meer wilt weten, kunt u kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Wierda bij Business Class

Elke maand spreekt Edwin Wierda met Harry Mens in Business Class op RTL7 over de ontwikkelingen op de beurs. Kijk hier de afleveringen terug! 

media

Gratis beleggersnieuws

Vraag onze nieuwsbrief aan en lees kosteloos onze mening over:

nieuwsbrief
  • Financiële markten
  • Aandelen
  • Obligaties
  • Opties
  • Trends en ontwikkelingen

Direct aanvragen

Referenties


Ik twijfelde tussen een 8 en een 9. Dat is voor een Groninger beslist niet onaardig. 't Kon minder zegt de Groninger dan. 

Degelijk en betrouwbaar, tijd en aandacht voor de belegger. 


Wij zijn zeer tevreden tot op heden. Wij zijn ruim een jaar klant. Wij voelen ons als klant gewaardeerd en Patrick is zeer attent.

Wat zijn onze tarieven?

  • Vergoeding afhankelijk van beheerd vermogen
  • Performance fee
  • Gratis kennismaking en intake
  • Gratis beoordeling effectenportefeuille

Meer informatie

InsingerGilissen Services
Binck logo 2
Beoordeling door klanten: 8/10 - 211 beoordelingen