Vermogensbeheer

Of u uw vermogen nu op een spaarrekening zet of ermee belegt, risico lopen doet u altijd. Dat klinkt vreemd maar het is waar. Zelfs bij een spaarrekening is het de vraag of de koopkracht van uw geld gelijk blijft, door het inflatierisico en debiteurenrisico. 

Wie hield het tenslotte voor mogelijk dat een bank waar u uw spaargeld onderbrengt failliet kan gaan? En uw (toekomstige) pensioen wordt door uw pensioenfonds of pensioenverzekeraar belegd; ook dan moet u zeker zijn van een goede balans en een goed beheer. 

Brochure aanvragen
Wilt u meer weten over onze diensten? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan. 

Uw vermogen, onze zorg, ons vak

Bij Wierda Vermogensbeheer is uw vermogen in veilige handen. Wij bieden u gestructureerde en gedegen oplossingen voor vermogensbeheer waar u zich comfortabel bij voelt. In een persoonlijk gesprek komen uw beleggingshorizon, rendementsverwachtingen, risicoacceptatie en persoonlijke omstandigheden uitgebreid aan de orde. Op basis van uw wensen en doelstellingen stellen wij voor u een portefeuille samen die op maat gesneden is, passend bij uw profiel. De kenmerken van deze portefeuille kunnen variëren van defensief, neutraal tot offensief. We zetten samen een koers uit die het beste bij u past. Wierda Vermogensbeheer is uw rentmeester, uw persoonlijke vermogensbeheerder. U staat altijd centraal bij Wierda Vermogensbeheer!

Uw wensen

Binnen de met u vastgestelde voorwaarden en restricties zullen wij vervolgens uw vermogen op een gedegen manier beheren, waarbij uw wensen centraal blijven staan. Hierdoor wordt er altijd aan de waarde van uw portefeuille gebouwd op een manier die bij u past. Het is uw vermogen, onze zorg, ons vak. Wij nemen niet alleen uw zorgen uit handen, maar u kunt tevens ten volle profiteren van de jarenlange ervaring en expertise van onze medewerkers.

Over Wierda Vermogensbeheer

Edwin Wierda, algemeen directeur, was ruim twaalf jaar bij de Rabobank een succesvol vermogensbeheerder. En ook onze andere medewerkers beschikken over grondige kennis en ervaring op zowel de Nederlandse als de internationale effectenmarkten. Op de financiële markten verschijnen immers meer en meer complexe beleggingsproducten, maar ook nieuwe informatie over beursgenoteerde ondernemingen en economische ontwikkelingen moeten continu gevolgd worden. En dat mag u ook verwachten van een goede vermogensbeheerder. Wierda Vermogensbeheer neemt deze zorg voor u uit handen door gedegen vermogensbeheer op fundamentele basis.

Duidelijk én transparant

Wierda Vermogensbeheer wil altijd volledig duidelijk en transparant zijn naar haar cliënten, in welke effecten uw vermogen is belegd. We houden persoonlijk contact met u, immers wijzigingen in persoonlijke omstandigheden kunnen leiden tot het verbeteren van uw wensen en eisen. Het gedegen vermogensbeheer van uw portefeuille zal dan aangepast worden aan de gewijzigde omstandigheden. In tegenstelling tot veel andere vermogensbeheerders zijn wij transparant als het gaat om inzage van de behaalde rendementen. Het is uw vermogen, onze zorg, ons vak!

Meld u aan voor de beursupdate

Ongeveer een keer per maand geeft Wierda Vermogensbeheer een beursupdate. In deze video wordt het beleggingsbeleid besproken. Welke beleggingen hebben we laten gaan en welke nieuwe zijn hiervoor in de plaats gekomen. Daarnaast wordt weergegeven hoe gedacht wordt over de financiële markten. Natuurlijk wordt ook ingegaan op de aandelen, obligaties en opties die interessant zijn om in te beleggen. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hieronder in voor de beursupdate. 

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Beleggen kent risico's. Uw inleg kan minder waard worden.

Meer informatie of contact?

Als u meer wilt weten, schroom dan niet en neem contact met ons op.

Beleggen kent risico's. Uw inleg kan minder waard worden.

Edwin Wierda in Business Class

Elke maand spreekt Edwin Wierda met Harry Mens in Business Class op RTL7 over de ontwikkelingen op de beurs. Kijk hier de afleveringen terug!

Schermafbeelding 2022-09-06 om 16.05.19

Gratis beleggersnieuws

Vraag onze maandelijkse beursupdate aan en bekijk onze mening over:

  • Financiële markten
  • Aandelen
  • Obligaties
  • Opties
  • Trends en ontwikkelingen

Direct aanvragen

Onze referenties

Wij zijn zeer tevreden tot op heden. Wij zijn ruim een jaar klant. Wij voelen ons als klant gewaardeerd en Patrick is zeer attent.

Degelijk en betrouwbaar, tijd en aandacht voor de belegger. 

Ik twijfelde tussen een 8 en een 9. Dat is voor een Groninger beslist niet onaardig. 't Kon minder zegt de Groninger dan. 

Beoordeling door klanten: 8/10 - 211 beoordelingen
Magazine