Vermogensadvies

Ook als u op zoek bent naar vermogensadvies dan willen wij graag vermogensbeheer eens bij u introduceren. Wierda en Partners Vermogensbeheer is een organisatie die veel ervaring heeft met vermogensadvies en -beheer. Wij werken op een gedegen, transparante en betrouwbare manier waarbij uw wensen en doelen centraal staan.

Gesprek over vermogensadvies of vermogensbeheer
Om nader met ons kennis te maken, nodigen wij u graag eens uit voor een kosteloos gesprek. In dit gesprek kunt u aangeven wat uw situatie, wensen en verwachtingen zijn. U krijgt direct al een goede indruk van onze expertise en wij kunnen heel concreet aangeven wat wij voor u kunnen betekenen.

De basis van onze werkzaamheden is fundamentele analyse. Wij maken gebruik van opties om het rendement te verhogen of om de risico's af te dekken. Mutaties brengen wij aan als de marktomstandigheden erom vragen. En zoals u van ons mag verwachten, doen wij geen onnodige transacties omdat deze alleen maar een slechte invloed op uw rendement hebben. Neem gerust contact met ons op als u interesse in vermogensadvies of -beheer heeft.

Meer informatie of contact?

Als u meer wilt weten, schroom dan niet en neem contact met ons op.

Beleggen kent risico's. Uw inleg kan minder waard worden.

Edwin Wierda in Business Class

Elke maand spreekt Edwin Wierda met Harry Mens in Business Class op RTL7 over de ontwikkelingen op de beurs. Kijk hier de afleveringen terug!

Schermafbeelding 2022-09-06 om 16.05.19

Gratis beleggersnieuws

Vraag onze maandelijkse beursupdate aan en bekijk onze mening over:

  • Financiële markten
  • Aandelen
  • Obligaties
  • Opties
  • Trends en ontwikkelingen

Direct aanvragen

Onze referenties

Wij zijn zeer tevreden tot op heden. Wij zijn ruim een jaar klant. Wij voelen ons als klant gewaardeerd en Patrick is zeer attent.

Degelijk en betrouwbaar, tijd en aandacht voor de belegger. 

Ik twijfelde tussen een 8 en een 9. Dat is voor een Groninger beslist niet onaardig. 't Kon minder zegt de Groninger dan. 

Beoordeling door klanten: 8/10 - 211 beoordelingen
Magazine