Top Apple en Samsung gaat praten

Gepubliceerd op 18 april 2012

Op last van een Amerikaanse rechter gaan de topmannen van Apple en Samsung met elkaar praten. Het doel van het onderhoud is dat de bedrijven tot een schikking zullen komen omtrent de aanhoudende strijd rond patenten.

Patenten

De technologische grootmachten liggen al maanden met elkaar in de clinch. Volgens Apple worden haar producten slaafs nagemaakt door Samsung. Het gaat hierbij vooral om de iPad en de iPhone. Samsung daarentegen geeft aan dat Apple schuldig is aan patentschending.

De bedrijven voeren in diverse landen wereldwijd rechtszaken. Ook in Nederland treffen ze elkaar regelmatig in de rechtszaal. Ook zoekgigant Google mengt zich steeds nadrukkelijker in de strijd om de patenten.

(bron DFT.nl)

Meer informatie of contact?

Als u meer wilt weten, schroom dan niet en neem contact met ons op.

Beleggen kent risico's. Uw inleg kan minder waard worden.

Edwin Wierda in Business Class

Elke maand spreekt Edwin Wierda met Harry Mens in Business Class op RTL7 over de ontwikkelingen op de beurs. Kijk hier de afleveringen terug!

media

Gratis beleggersnieuws

Vraag onze maandelijkse beursupdate aan en bekijk onze mening over:

  • Financiële markten
  • Aandelen
  • Obligaties
  • Opties
  • Trends en ontwikkelingen

Direct aanvragen

Onze referenties

Wij zijn zeer tevreden tot op heden. Wij zijn ruim een jaar klant. Wij voelen ons als klant gewaardeerd en Patrick is zeer attent.

Degelijk en betrouwbaar, tijd en aandacht voor de belegger. 

Ik twijfelde tussen een 8 en een 9. Dat is voor een Groninger beslist niet onaardig. 't Kon minder zegt de Groninger dan. 

Beoordeling door klanten: 8/10 - 211 beoordelingen
Magazine