Onafhankelijk Vermogensbeheer

Wierda en Partners Vermogensbeheer biedt onafhankelijk vermogensbeheer. In onze filosofie staan uw wensen centraal. Om deze wensen te kennen, nemen wij uitgebreid de tijd voor een kosteloos kennismakingsgesprek waarin we onder anderen ontdekken welk beleggingsprofiel het beste bij u past. Wij stellen ons als doel om een optimaal rendement te behalen dat naadloos past binnen de vooraf gestelde kaders.

De medewerkers van Wierda en Partners Vermogensbeheer beschikken over jarenlange ervaring die is opgedaan bij grootbanken. Naast onafhankelijk vermogensbeheer zijn resultaatgerichtheid, transparantie en maatwerk termen die onze organisatie goed omschrijven.

Indien u interesse heeft in de onafhankelijke dienstverlening van Wierda en Partners Vermogensbeheer dan willen wij u hierbij uitnodigen voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek. U kunt tijdens dit gesprek een goede indruk verkrijgen van onze expertise en werkwijze.

Meer informatie of contact?

Als u meer wilt weten, schroom dan niet en neem contact met ons op.

Beleggen kent risico's. Uw inleg kan minder waard worden.

Edwin Wierda in Business Class

Elke maand spreekt Edwin Wierda met Harry Mens in Business Class op RTL7 over de ontwikkelingen op de beurs. Kijk hier de afleveringen terug!

Schermafbeelding 2022-09-06 om 16.05.19

Gratis beleggersnieuws

Vraag onze maandelijkse beursupdate aan en bekijk onze mening over:

  • Financiële markten
  • Aandelen
  • Obligaties
  • Opties
  • Trends en ontwikkelingen

Direct aanvragen

Onze referenties

Wij zijn zeer tevreden tot op heden. Wij zijn ruim een jaar klant. Wij voelen ons als klant gewaardeerd en Patrick is zeer attent.

Degelijk en betrouwbaar, tijd en aandacht voor de belegger. 

Ik twijfelde tussen een 8 en een 9. Dat is voor een Groninger beslist niet onaardig. 't Kon minder zegt de Groninger dan. 

Beoordeling door klanten: 8/10 - 211 beoordelingen
Magazine