Beursupdate

Meld je aan voor de beursupdate

Ongeveer een keer per maand geeft Wierda en Partners Vermogensbeheer een beursupdate. In deze video wordt het beleggingsbeleid besproken. Welke beleggingen hebben we laten gaan en welke nieuwe zijn hiervoor in de plaats gekomen. Daarnaast wordt weergegeven hoe gedacht wordt over de financiële markten. Natuurlijk wordt ook ingegaan op de aandelen, obligaties en opties die interessant zijn om in te beleggen. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hieronder in voor de beursupdate. Wil u een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u graag een persoonlijke uitleg over onze diensten? Neem dan gerust aan contact met ons op.

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Meer informatie of contact?

Als u contact wenst of meer wilt weten, schroom dan niet en neem contact met ons op.

Edwin Wierda in Business Class

Elke maand spreekt Edwin Wierda met Harry Mens in Business Class op RTL7 over de ontwikkelingen op de beurs. Kijk hier de afleveringen terug!

media

Gratis beleggersnieuws

Vraag kosteloos onze beursupdate aan en lees onze mening over:

Beursupdate
  • Financiële markten
  • Aandelen
  • Obligaties
  • Opties
  • Trends en ontwikkelingen

Direct aanvragen

Onze referenties

Wij zijn zeer tevreden tot op heden. Wij zijn ruim een jaar klant. Wij voelen ons als klant gewaardeerd en Patrick is zeer attent.

Degelijk en betrouwbaar, tijd en aandacht voor de belegger. 

Ik twijfelde tussen een 8 en een 9. Dat is voor een Groninger beslist niet onaardig. 't Kon minder zegt de Groninger dan. 

Beoordeling door klanten: 8/10 - 211 beoordelingen
Magazine