Beursupdate

In deze beursupdate gaat Edwin in op het beleggingsbeleid van Wierda en Partners. Hij benoemt de factoren die nu een rol spelen zoals de oorlog in Oekraïne, de enorme inflatie en de verschuiving van groeiaandelen naar value-aandelen. Denk bij dit laatste vooral aan bedrijven die profiteren van oplopende rentes zoals banken en verzekeraars. Edwin legt uit hoe er gebruik gemaakt wordt van de core-satellite strategie van Wierda centraal.

 

Meld u zich aan voor de beursupdate

Één keer per maand geeft Wierda en Partners Vermogensbeheer een beursupdate. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hieronder in voor de beursupdate. Wil u een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u graag een persoonlijke uitleg over onze diensten? Neem dan gerust aan contact met ons op.
 

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Meer informatie of contact?

Als u meer wilt weten, schroom dan niet en neem contact met ons op.

Beleggen kent risico's. Uw inleg kan minder waard worden.

Edwin Wierda in Business Class

Elke maand spreekt Edwin Wierda met Harry Mens in Business Class op RTL7 over de ontwikkelingen op de beurs. Kijk hier de afleveringen terug!

media

Gratis beleggersnieuws

Vraag onze maandelijkse beursupdate aan en bekijk onze mening over:

  • Financiële markten
  • Aandelen
  • Obligaties
  • Opties
  • Trends en ontwikkelingen

Direct aanvragen

Onze referenties

Wij zijn zeer tevreden tot op heden. Wij zijn ruim een jaar klant. Wij voelen ons als klant gewaardeerd en Patrick is zeer attent.

Degelijk en betrouwbaar, tijd en aandacht voor de belegger. 

Ik twijfelde tussen een 8 en een 9. Dat is voor een Groninger beslist niet onaardig. 't Kon minder zegt de Groninger dan. 

Beoordeling door klanten: 8/10 - 211 beoordelingen
Magazine