Beursupdate

In onderstaande beursupdate geeft Edwin wederom zijn visie op de markt. Hij geeft aan dat er momenteel nationaal en wereldwijd natuurlijk erg veel onrust is. Denk hierbij aan de stikstofproblematiek, het klimaatprobleem, de stijgende rente en de tekorten aan producten en personeel. Dit heeft een duidelijk effect op de koersen.

Beleggers vragen nu vaak aan Edwin wanneer de koersen weer gaan stijgen. Edwin geeft als eerlijk antwoord aan dat hij dat niet weet, maar dat hij vanuit zijn jarenlange ervaring wel weet dat herstel vaak op een onverwacht moment uit een onverwachte hoek komt.

Men houdt nu rekening mee met een forse inflatie, recessie en rentestijging, maar wellicht komen er toch wat lichtpuntjes. Die zullen er zijn als de gasprijs toch opeens begint te dalen. Of dat de inflatie nog wat meevalt. Misschien zal de recessie minder diep zijn dan gevreesd. Ook zou het tij wat kunnen keren als er in Oekraïne een bestand of oplossing komt. Kortom, er zijn veel factoren die een rol kunnen gaan spelen in een eventueel herstel.

Al met al hebben we nu tijd nodig en die tijd neemt uiteraard Wierda Vermogensbeheer ook. Men blijft rustig en zal niet in de war raken. Her en der worden nog steeds transacties uitgevoerd. Zo zijn de aandelen van Bank of America recent goed verkocht en die van ING aangekocht. Ook werd er winst gepakt op de verkoop van KPN aandelen en zijn aandelen van het Noorse bedrijf Nel in de portefeuille opgenomen. Bekijk de video hieronder.
 

Meld u zich aan voor de beursupdate

Één keer per maand geeft Wierda Vermogensbeheer een beursupdate. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan hieronder in voor de beursupdate. Wil u een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u graag een persoonlijke uitleg over onze diensten? Neem dan gerust aan contact met ons op.
 

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Meer informatie of contact?

Als u meer wilt weten, schroom dan niet en neem contact met ons op.

Beleggen kent risico's. Uw inleg kan minder waard worden.

Edwin Wierda in Business Class

Elke maand spreekt Edwin Wierda met Harry Mens in Business Class op RTL7 over de ontwikkelingen op de beurs. Kijk hier de afleveringen terug!

Schermafbeelding 2022-09-06 om 16.05.19

Gratis beleggersnieuws

Vraag onze maandelijkse beursupdate aan en bekijk onze mening over:

  • Financiële markten
  • Aandelen
  • Obligaties
  • Opties
  • Trends en ontwikkelingen

Direct aanvragen

Onze referenties

Wij zijn zeer tevreden tot op heden. Wij zijn ruim een jaar klant. Wij voelen ons als klant gewaardeerd en Patrick is zeer attent.

Degelijk en betrouwbaar, tijd en aandacht voor de belegger. 

Ik twijfelde tussen een 8 en een 9. Dat is voor een Groninger beslist niet onaardig. 't Kon minder zegt de Groninger dan. 

Beoordeling door klanten: 8/10 - 211 beoordelingen
Magazine