Kosten Vermogensbeheer

De kosten voor vermogensbeheer lopen in ons land sterk uiteen. Bij Wierda Vermogensbeheer hanteren wij scherpe en verantwoorde kosten voor het vermogensbeheer.

Kennismakings- en intake gesprekken zijn kosteloos. Dit geldt ook voor het beoordelen van uw effectenportefeuille. Voor het beheer hanteren wij een variabel tarief, bekijk de laatste tarieven.

Geen dubbele kosten voor het vermogensbeheer
Indien u gedurende het jaar het verstandige besluit neemt uw vermogen door Wierda Vermogensbeheer te laten beheren, dan verrekenen wij de kosten voor het vermogensbeheer naar rato. Sterker nog, indien uw huidige vermogensbeheerder al kosten heeft berekend over deze periode, dan nemen wij deze kosten voor onze rekening.

Voor vermogens vanaf € 150.000,-
Om onze klanten de aandacht te geven die zij verdienen en om te zorgen voor voldoende spreiding, hanteren wij een ondergrens van € 150.000,-.

Meer weten over de kosten voor vermogensbeheer?
Als u meer vragen of opmerkingen heeft, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Gebruik hiervoor ons contactformulier of bel gerust met 0592-301 550.

Meer informatie of contact?

Als u meer wilt weten, schroom dan niet en neem contact met ons op.

Beleggen kent risico's. Uw inleg kan minder waard worden.

Edwin Wierda in Business Class

Elke maand spreekt Edwin Wierda met Harry Mens in Business Class op RTL7 over de ontwikkelingen op de beurs. Kijk hier de afleveringen terug!

Schermafbeelding 2022-09-06 om 16.05.19

Gratis beleggersnieuws

Vraag onze maandelijkse beursupdate aan en bekijk onze mening over:

  • Financiële markten
  • Aandelen
  • Obligaties
  • Opties
  • Trends en ontwikkelingen

Direct aanvragen

Onze referenties

Wij zijn zeer tevreden tot op heden. Wij zijn ruim een jaar klant. Wij voelen ons als klant gewaardeerd en Patrick is zeer attent.

Degelijk en betrouwbaar, tijd en aandacht voor de belegger. 

Ik twijfelde tussen een 8 en een 9. Dat is voor een Groninger beslist niet onaardig. 't Kon minder zegt de Groninger dan. 

Beoordeling door klanten: 8/10 - 211 beoordelingen
Magazine