Wierda Vermogensbeheer Laren

Woont u in de omgeving van Laren en bent u op zoek naar een partij die uw vermogen kan beheren? Kom dan eens langs bij het kantoor van Wierda Vermogensbeheer in Laren, Noord-Holland. Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar de juiste vermogensbeheerder en zijn transparant over onze behaalde rendementen. Op deze pagina vindt u hier alle informatie over. 

Vermogensbeheer oplossingen waar u zich comfortabel bij voelt

Het uitgangspunt van het beleggingsbeleid van Wierda Vermogensbeheer is dat de portefeuilles consistent en gedegen zijn opgebouwd. Hierbij is een fundamentele analyse de basis. Indien nodig gebruiken wij opties om risico af te dekken of het rendement te verhogen. Wanneer de (markt)omstandigheden hierom vragen brengen wij ook mutaties aan. Wat wij niet doen? Onnodige transacties, die drukken alleen maar uw rendement. Bij Wierda Vermogensbeheer Laren is uw vermogen in veilige handen. Wij bieden u gestructureerde en gedegen oplossingen voor vermogensbeheer waar u zich comfortabel bij voelt.

Om een afspraak te maken of meer informatie op te vragen neemt u contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. 

Contactformulier

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Medewerkers kantoor Laren, Noord-Holland

Adresgegevens kantoor Laren

Bezoekadres Laren 
“De Lindenhorst”
Stationsweg 2
1251 KC Laren. 

T: 035 2031 126

Meer informatie of contact?

Als u meer wilt weten, schroom dan niet en neem contact met ons op.

Beleggen kent risico's. Uw inleg kan minder waard worden.

Edwin Wierda in Business Class

Elke maand spreekt Edwin Wierda met Harry Mens in Business Class op RTL7 over de ontwikkelingen op de beurs. Kijk hier de afleveringen terug!

Schermafbeelding 2022-09-06 om 16.05.19

Gratis beleggersnieuws

Vraag onze maandelijkse beursupdate aan en bekijk onze mening over:

  • Financiële markten
  • Aandelen
  • Obligaties
  • Opties
  • Trends en ontwikkelingen

Direct aanvragen

Beoordeling door klanten: 8/10 - 211 beoordelingen