Wierda en Partners Vermogensbeheer in Friesland

klantbeoordeling

Woont u in Friesland en bent u op zoek naar een partij die uw vermogen kan beheren? Maak dan een afspraak met Willem van den Bos of Edwin Wierda van Wierda en Partners Vermogensbeheer. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Voor de medewerkers van Wierda en Partners Vermogensbeheer is beleggen geen bijzaak. Om een structureel hoog rendement te kunnen behalen is het volgens ons een vereiste dat een vermogensbeheerder zich full time richt op de beleggingsmarkt. Onze medewerkers doen dit.  Het uitgangspunt van het beleggingsbeleid van Wierda en Partners Vermogensbeheer is dat de portefeuilles consistent en gedegen in elkaar zitten. Hierbij is een fundamentele analyse de basis. Indien nodig gebruiken wij opties om risico af te dekken of het rendement te verhogen. Wanneer de (markt)omstandigheden hierom vragen brengen wij ook mutaties aan. Wat wij niet doen? Onnodige transacties, die drukken alleen maar uw rendement. Bij Wierda en Partners Vermogensbeheer is uw vermogen in veilige handen. Wij bieden u gestructureerde en gedegen oplossingen voor vermogensbeheer waar u zich comfortabel bij voelt.

Om een afspraak te maken of meer informatie op te vragen neemt u contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. 
 

Medewerkers in Friesland

Willem van den Bos

Willem van den Bos

Willem is een ervaren relatiebeheerder  (FFP) die lang werkte voor ABN en Rabobank. Zijn standplaats is Assen maar hij bezoekt zijn relaties ook graag aan huis.

Edwin Wierda

Edwin Wierda

Edwin is al ruim 20 jaar professioneel actief in de beleggingswereld. Hij werkte voorheen bij de Rabobank. 

Edwin begon in 1988 aan de Noordelijke Hogeschool te Leeuwarden met een studie Econo...

Lees meer

Contactformulier

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Adresgegevens kantoor Assen

Bezoekadres Assen
Oostersingel 1
9401 JX Assen

T: 0592-301 550

Meer informatie of contact?

Als u contact wenst of meer wilt weten, schroom dan niet en neem contact met ons op.

Edwin Wierda in Business Class

Elke maand spreekt Edwin Wierda met Harry Mens in Business Class op RTL7 over de ontwikkelingen op de beurs. Kijk hier de afleveringen terug!

media

Gratis beleggersnieuws

Vraag kosteloos onze beursupdate aan en lees onze mening over:

Beursupdate
  • Financiële markten
  • Aandelen
  • Obligaties
  • Opties
  • Trends en ontwikkelingen

Direct aanvragen

Onze referenties

Wij zijn zeer tevreden tot op heden. Wij zijn ruim een jaar klant. Wij voelen ons als klant gewaardeerd en Patrick is zeer attent.

Degelijk en betrouwbaar, tijd en aandacht voor de belegger. 

Ik twijfelde tussen een 8 en een 9. Dat is voor een Groninger beslist niet onaardig. 't Kon minder zegt de Groninger dan. 

Beoordeling door klanten: 8/10 - 211 beoordelingen