Wierda en Partners Vermogensbeheer in Friesland

Woont u in Friesland en bent u op zoek naar een partij die uw vermogen kan beheren? Maak dan een afspraak met Rob Koenders of Edwin Wierda van Wierda en Partners Vermogensbeheer. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Voor de medewerkers van Wierda en Partners Vermogensbeheer is beleggen geen bijzaak. Om een structureel hoog rendement te kunnen behalen is het volgens ons een vereiste dat een vermogensbeheerder zich full time richt op de beleggingsmarkt. Onze medewerkers doen dit.  Het uitgangspunt van het beleggingsbeleid van Wierda en Partners Vermogensbeheer is dat de portefeuilles consistent en gedegen in elkaar zitten. Hierbij is een fundamentele analyse de basis. Indien nodig gebruiken wij opties om risico af te dekken of het rendement te verhogen. Wanneer de (markt)omstandigheden hierom vragen brengen wij ook mutaties aan. Wat wij niet doen? Onnodige transacties, die drukken alleen maar uw rendement. Bij Wierda en Partners Vermogensbeheer is uw vermogen in veilige handen. Wij bieden u gestructureerde en gedegen oplossingen voor vermogensbeheer waar u zich comfortabel bij voelt.

Om een afspraak te maken of meer informatie op te vragen neemt u contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen. 

Wie werken er bij ons?

Wierda en Partners Vermogensbeheer is uw rentmeester, uw persoonlijke vermogensbeheerder. Daarom stellen we onze werknemers graag aan u voor.

Contactformulier

Uw vermogen, onze zorg, ons vak. Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat u vragen heeft met betrekking onze dienstverlening. Heeft u vragen of opmerkingen dan verzoeken wij u onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen uw vraag/opmerking zo snel mogelijk behandelen. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om.

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Blijf up-to-date

Wilt u ook op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de financiele markt, en in de beleggingswereld? Dan kunt u onze website raadplegen voor actuele artikelen. Wij plaatsen deze artikelen óók op Linkedin en Facebook en wij nodigen u dan ook graag uit om ons via deze wegen te volgen om op deze manier altijd up-to-date te blijven.

Ongeveer een keer per maand geeft Wierda en Partners Vermogensbeheer ook een beursupdate. In deze video wordt het beleggingsbeleid besproken door Edwin Wierda zelf. Welke beleggingen hebben we laten gaan en welke nieuwe zijn hiervoor in de plaats gekomen. Daarnaast wordt weergegeven hoe gedacht wordt over de financiële markten. Natuurlijk wordt ook ingegaan op de aandelen, obligaties en opties die interessant zijn om in te beleggen. 

Meer informatie of contact?

Als u meer wilt weten, schroom dan niet en neem contact met ons op.

Beleggen kent risico's. Uw inleg kan minder waard worden.

Edwin Wierda in Business Class

Elke maand spreekt Edwin Wierda met Harry Mens in Business Class op RTL7 over de ontwikkelingen op de beurs. Kijk hier de afleveringen terug!

media

Gratis beleggersnieuws

Vraag onze maandelijkse beursupdate aan en bekijk onze mening over:

  • Financiële markten
  • Aandelen
  • Obligaties
  • Opties
  • Trends en ontwikkelingen

Direct aanvragen

Onze referenties

Wij zijn zeer tevreden tot op heden. Wij zijn ruim een jaar klant. Wij voelen ons als klant gewaardeerd en Patrick is zeer attent.

Degelijk en betrouwbaar, tijd en aandacht voor de belegger. 

Ik twijfelde tussen een 8 en een 9. Dat is voor een Groninger beslist niet onaardig. 't Kon minder zegt de Groninger dan. 

Beoordeling door klanten: 8/10 - 211 beoordelingen
Magazine