Wierda ziet kansen voor beleggers de komende maanden

Gepubliceerd op 7 september 2019

Wie koers houdt en kan blijven relativeren, heeft alle kansen op een mooi beleggingsrendement. Waar obligaties en sparen door de lage of ontbrekende rente het moeten ontgelden, stijgen de kansen voor de belegger. Vermogensbeheerder Edwin Wierda: “Het gaat er om dat onze klanten rustig kunnen slapen en blijven genieten van de leuke dingen.”

Onzekerheden zijn er genoeg, maar dat is van alle tijden en het zal ook nooit anders worden, zegt de vermogensbeheerder. ,,Wat naast die onzekerheden opvalt, is de lage rente. Ik kan me voorstellen dat mensen door de bomen het bos niet meer zien. Het is ons vak om te zien wat er echt gebeurt en koers te houden voor onze klanten." Lees hieronder het volledige artikel uit de Leeuwarder Courant en Dagblad van het Noorden.  

Artikel LC en DvN zaterdag 7 september 2019

Meer informatie of contact?

Als u meer wilt weten, schroom dan niet en neem contact met ons op.

Beleggen kent risico's. Uw inleg kan minder waard worden.

Edwin Wierda in Business Class

Elke maand spreekt Edwin Wierda met Harry Mens in Business Class op RTL7 over de ontwikkelingen op de beurs. Kijk hier de afleveringen terug!

Schermafbeelding 2022-09-06 om 16.05.19

Gratis beleggersnieuws

Vraag onze maandelijkse beursupdate aan en bekijk onze mening over:

  • Financiële markten
  • Aandelen
  • Obligaties
  • Opties
  • Trends en ontwikkelingen

Direct aanvragen

Onze referenties

Wij zijn zeer tevreden tot op heden. Wij zijn ruim een jaar klant. Wij voelen ons als klant gewaardeerd en Patrick is zeer attent.

Degelijk en betrouwbaar, tijd en aandacht voor de belegger. 

Ik twijfelde tussen een 8 en een 9. Dat is voor een Groninger beslist niet onaardig. 't Kon minder zegt de Groninger dan. 

Beoordeling door klanten: 8/10 - 211 beoordelingen
Magazine