Weetjes en feitjes over Lagarde en de ECB

Gepubliceerd op 10 januari 2020

De Europese Centrale Bank is het belangrijkste orgaan binnen de monetaire wereld van Europa. Nadat de bank om en nabij 2012 de euro van de afgrond heeft gered heerst er nu een wat grimmige sfeer met betrekking tot hun beleid van lage rentes en het opkopen van obligaties. Met de komst van Lagarde als nieuw hoofd, opent zich een nieuw tijdperk. De eerste vrouw ooit aan het hoofd van de ECB. En dit is niet het enige wat bijzonder is aan Christine Lagarde.

Feiten_Lagarde - Header

In dit korte artikel zetten de beleggingsexperts van Wierda en Partners Vermogensbeheer een aantal leuke weetjes en cijfers op een rij omtrent Christine Lagarde en de ECB. Zo bent u weer helemaal ‘up-to-date’ over de gang van zaken in de ECB-toren in Frankfurt.

Lees hier meer over de ECB en het nieuwe hoofd Christine Lagarde.

Meer informatie of contact?

Als u meer wilt weten, schroom dan niet en neem contact met ons op.

Beleggen kent risico's. Uw inleg kan minder waard worden.

Edwin Wierda in Business Class

Elke maand spreekt Edwin Wierda met Harry Mens in Business Class op RTL7 over de ontwikkelingen op de beurs. Kijk hier de afleveringen terug!

media

Gratis beleggersnieuws

Vraag onze maandelijkse beursupdate aan en bekijk onze mening over:

  • Financiële markten
  • Aandelen
  • Obligaties
  • Opties
  • Trends en ontwikkelingen

Direct aanvragen

Onze referenties

Wij zijn zeer tevreden tot op heden. Wij zijn ruim een jaar klant. Wij voelen ons als klant gewaardeerd en Patrick is zeer attent.

Degelijk en betrouwbaar, tijd en aandacht voor de belegger. 

Ik twijfelde tussen een 8 en een 9. Dat is voor een Groninger beslist niet onaardig. 't Kon minder zegt de Groninger dan. 

Beoordeling door klanten: 8/10 - 211 beoordelingen
Magazine