Leuke weetjes en feitjes over Qualcomm

Gepubliceerd op 20 december 2019

Alhoewel de naam Qualcomm bij lang niet iedereen een belletje doet rinkelen, zijn ze meer dan eens verantwoordelijk voor dingen die ons dagelijks leven beïnvloeden. Leest u dit artikel op uw smartphone of tablet? Grote kans dat de processor hierin is gefabriceerd door Qualcomm. Ook gebruikt u misschien mobiel internet in plaats van wifi, hier is het wederom Qualcomm, dat ervoor heeft gezorgd dat dit mogelijk is én ervoor gaat zorgen dat nog veel meer mogelijk is!

Feiten_Qualcomm - Header

In dit korte artikel zetten de beleggingsexperts van Wierda en Partners Vermogensbeheer een aantal leuke weetjes en cijfers op een rij omtrent Qualcomm, zodat er ook bij u, voor zover dit nog niet het geval was, een belletje gaat rinkelen:

Als u meer te weten wilt komen over Qualcomm en in het specifiek de toekomst van Qualcomm nu 5G voor de deur staat, dan vertellen onze beleggingsexperts u er hier graag meer over.

Meer informatie of contact?

Als u meer wilt weten, schroom dan niet en neem contact met ons op.

Beleggen kent risico's. Uw inleg kan minder waard worden.

Edwin Wierda in Business Class

Elke maand spreekt Edwin Wierda met Harry Mens in Business Class op RTL7 over de ontwikkelingen op de beurs. Kijk hier de afleveringen terug!

Schermafbeelding 2022-09-06 om 16.05.19

Gratis beleggersnieuws

Vraag onze maandelijkse beursupdate aan en bekijk onze mening over:

  • Financiële markten
  • Aandelen
  • Obligaties
  • Opties
  • Trends en ontwikkelingen

Direct aanvragen

Onze referenties

Wij zijn zeer tevreden tot op heden. Wij zijn ruim een jaar klant. Wij voelen ons als klant gewaardeerd en Patrick is zeer attent.

Degelijk en betrouwbaar, tijd en aandacht voor de belegger. 

Ik twijfelde tussen een 8 en een 9. Dat is voor een Groninger beslist niet onaardig. 't Kon minder zegt de Groninger dan. 

Beoordeling door klanten: 8/10 - 211 beoordelingen
Magazine