Leuke feitjes over de vastgoedmarkt

Gepubliceerd op 30 juli 2019

In dit korte artikel hebben de experts van Wierda en Partners Vermogensbeheer interessante cijfers en leuke feitjes over de vastgoedmarkt voor u op een rijtje gezet, met het doel u kennis te laten
maken met direct beleggen in vastgoed. 

Leuke feitjes over de vastgoedmarkt - Header

Vaak is er veel over te klagen: de vastgoedmarkt. Huizenprijzen zijn te hoog, er is een gebrek aan woningen, starters komen niet goed van de grond en zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan. Vastgoed kopen, opknappen en doorverkopen of verhuren kan een ‘big business’ zijn en deze draagt de naam ‘direct beleggen in vastgoed’. In dit korte artikel hebben de experts van Wierda en Partners Vermogensbeheer interessante cijfers en leuke feitjes over deze tak van sport voor u op een rijtje gezet, met het doel u kennis te laten maken met direct beleggen in vastgoed. 

Meer informatie of contact?

Als u meer wilt weten, schroom dan niet en neem contact met ons op.

Beleggen kent risico's. Uw inleg kan minder waard worden.

Edwin Wierda in Business Class

Elke maand spreekt Edwin Wierda met Harry Mens in Business Class op RTL7 over de ontwikkelingen op de beurs. Kijk hier de afleveringen terug!

media

Gratis beleggersnieuws

Vraag onze maandelijkse beursupdate aan en bekijk onze mening over:

  • Financiële markten
  • Aandelen
  • Obligaties
  • Opties
  • Trends en ontwikkelingen

Direct aanvragen

Onze referenties

Wij zijn zeer tevreden tot op heden. Wij zijn ruim een jaar klant. Wij voelen ons als klant gewaardeerd en Patrick is zeer attent.

Degelijk en betrouwbaar, tijd en aandacht voor de belegger. 

Ik twijfelde tussen een 8 en een 9. Dat is voor een Groninger beslist niet onaardig. 't Kon minder zegt de Groninger dan. 

Beoordeling door klanten: 8/10 - 211 beoordelingen
Magazine