Leuke feitjes en cijfers over elektrische auto's

Gepubliceerd op 16 juli 2019

Elektrisch rijden wordt de toekomst genoemd. Het aantal elektrische auto's lijkt erg te gaan groeien en is daarom interessant voor beleggingen. In dit artikel hebben onze experts een aantal feiten en cijfers over elektrische auto's voor u op een rijtje gezet. 

Leuke feitjes en cijfers over elektrische auto's - header

Bijna elke dag hoor je wel iets over fossiele brandstoffen. Er is weer een olieramp op zee geweest, of de benzineprijzen schieten weer omhoog door schaarste. Elektrisch rijden wordt daarom de toekomst genoemd. Grote automerken als BMW, Volkswagen en Audi die voorheen alleen benzine- en dieselauto’s produceerden, voegen nu ook elektrische auto’s aan hun collectie toe. Het aantal van deze auto’s lijkt in de toekomst erg te gaan groeien en is daarom interessant voor beleggingen. In dit artikel hebben de beleggingsexperts van Wierda en Partners Vermogensbeheer een aantal feiten en cijfers over elektrische auto’s voor u op een rijtje gezet. 

Meer informatie of contact?

Als u meer wilt weten, schroom dan niet en neem contact met ons op.

Beleggen kent risico's. Uw inleg kan minder waard worden.

Edwin Wierda in Business Class

Elke maand spreekt Edwin Wierda met Harry Mens in Business Class op RTL7 over de ontwikkelingen op de beurs. Kijk hier de afleveringen terug!

media

Gratis beleggersnieuws

Vraag onze maandelijkse beursupdate aan en bekijk onze mening over:

  • Financiële markten
  • Aandelen
  • Obligaties
  • Opties
  • Trends en ontwikkelingen

Direct aanvragen

Onze referenties

Wij zijn zeer tevreden tot op heden. Wij zijn ruim een jaar klant. Wij voelen ons als klant gewaardeerd en Patrick is zeer attent.

Degelijk en betrouwbaar, tijd en aandacht voor de belegger. 

Ik twijfelde tussen een 8 en een 9. Dat is voor een Groninger beslist niet onaardig. 't Kon minder zegt de Groninger dan. 

Beoordeling door klanten: 8/10 - 211 beoordelingen
Magazine