Interessante feitjes over de goud- en zilvermarkt

Gepubliceerd op 10 september 2019

Over goud en zilver wordt vaak gezegd dat ze de belangrijkste grondstoffen op aarde zijn, maar in de hedendaagse maatschappij hebben ze veel meer betekenis. In dit artikel hebben de beleggingsexperts van Wierda en Partners Vermogensbeheer, interessante feitjes over de goud- en zilvermarkt voor u op een rijtje gezet.

Interessante feitjes over de goud- en zilvermarkt (1)

Over goud en zilver wordt vaak gezegd dat ze de belangrijkste grondstoffen op aarde zijn, maar in de hedendaagse maatschappij hebben ze veel meer betekenis. Niet alleen kun je nu goud en zilver bezitten zonder het daadwerkelijk in een kluis opgeslagen te hebben, ook is er een obsessie gekomen om zoveel mogelijk bezittingen een vleugje van de twee edelmetalen te geven om zo status en rijkdom te laten zien.  In dit artikel hebben de beleggingsexperts van Wierda en Partners Vermogensbeheer, interessante feitjes over de goud- en zilvermarkt voor u op een rijtje gezet.

Meer informatie of contact?

Als u meer wilt weten, schroom dan niet en neem contact met ons op.

Beleggen kent risico's. Uw inleg kan minder waard worden.

Edwin Wierda in Business Class

Elke maand spreekt Edwin Wierda met Harry Mens in Business Class op RTL7 over de ontwikkelingen op de beurs. Kijk hier de afleveringen terug!

Schermafbeelding 2022-09-06 om 16.05.19

Gratis beleggersnieuws

Vraag onze maandelijkse beursupdate aan en bekijk onze mening over:

  • Financiële markten
  • Aandelen
  • Obligaties
  • Opties
  • Trends en ontwikkelingen

Direct aanvragen

Onze referenties

Wij zijn zeer tevreden tot op heden. Wij zijn ruim een jaar klant. Wij voelen ons als klant gewaardeerd en Patrick is zeer attent.

Degelijk en betrouwbaar, tijd en aandacht voor de belegger. 

Ik twijfelde tussen een 8 en een 9. Dat is voor een Groninger beslist niet onaardig. 't Kon minder zegt de Groninger dan. 

Beoordeling door klanten: 8/10 - 211 beoordelingen
Magazine