Interessante feitjes over de Franse en Duitse economie

Gepubliceerd op 5 augustus 2019

Frankrijk en Duitsland, twee van de grootste landen in Europa. Twee landen die een grote invloed hebben op zowel politiek als economisch gebied. In dit artikel hebben wij, de beleggingsexperts van Wierda en Partners Vermogensbeheer, interessante feitjes over de Franse en Duitse economie voor u op een rijtje gezet. 

Interessante feitjes over de Franse en Duitse economie - header

Als je door Europa rijdt kun je bijna niet om ze heen, Frankrijk en Duitsland, twee van de grootste landen in Europa. Het is dan ook geen wonder dat zij beide erg veel invloed hebben binnen het EU gebied, zowel op politiek als op economisch gebied. Door samen te werken hebben ze nog meer macht weten te verwerven. Een economische verandering in Frankrijk en/of Duitsland zal in heel Europa te voelen zijn. In dit artikel hebben wij, de beleggingsexperts van Wierda en Partners Vermogensbeheer, interessante feitjes over de Franse en Duitse economie voor u op een rijtje gezet. 

Meer informatie of contact?

Als u meer wilt weten, schroom dan niet en neem contact met ons op.

Beleggen kent risico's. Uw inleg kan minder waard worden.

Edwin Wierda in Business Class

Elke maand spreekt Edwin Wierda met Harry Mens in Business Class op RTL7 over de ontwikkelingen op de beurs. Kijk hier de afleveringen terug!

media

Gratis beleggersnieuws

Vraag onze maandelijkse beursupdate aan en bekijk onze mening over:

  • Financiële markten
  • Aandelen
  • Obligaties
  • Opties
  • Trends en ontwikkelingen

Direct aanvragen

Onze referenties

Wij zijn zeer tevreden tot op heden. Wij zijn ruim een jaar klant. Wij voelen ons als klant gewaardeerd en Patrick is zeer attent.

Degelijk en betrouwbaar, tijd en aandacht voor de belegger. 

Ik twijfelde tussen een 8 en een 9. Dat is voor een Groninger beslist niet onaardig. 't Kon minder zegt de Groninger dan. 

Beoordeling door klanten: 8/10 - 211 beoordelingen
Magazine