Fun facts en cijfers over de zuivelindustrie en Danone

Gepubliceerd op 12 november 2019

Melk is goed voor elk, is een van de bekendste zinnetjes in de Nederlandse taal. Een glas melk bij het middageten, een plakje kaas op brood, en ‘s avonds als toetje een lekkere kom vla. Zuivelproducten zijn door bijna heel de bevolking zeer geliefd en worden daarom ook ontzettend veel verkocht in de supermarkt. Ook drinkwater wordt vaak geproduceerd door zuivelbedrijven, zoals Danone.

Feiten_gezondheid - Header

In dit korte artikel zetten de beleggingsexperts van Wierda en Partners Vermogensbeheer alle leuke feitjes en cijfers op een rijtje voor u omtrent de zuivelmarkt en alles wat daarbij komt kijken. Daarbij lichten we een van de grootste de zuivel- en waterproducenten ter wereld, Danone, extra voor u uit.

Als u meer te weten wilt komen over de zuivelindustrie en in het specifiek zuivel- en waterproducent Danone, dan vertellen onze beleggingsexperts u er hier graag meer over.

Meer informatie of contact?

Als u meer wilt weten, schroom dan niet en neem contact met ons op.

Beleggen kent risico's. Uw inleg kan minder waard worden.

Edwin Wierda in Business Class

Elke maand spreekt Edwin Wierda met Harry Mens in Business Class op RTL7 over de ontwikkelingen op de beurs. Kijk hier de afleveringen terug!

Schermafbeelding 2022-09-06 om 16.05.19

Gratis beleggersnieuws

Vraag onze maandelijkse beursupdate aan en bekijk onze mening over:

  • Financiële markten
  • Aandelen
  • Obligaties
  • Opties
  • Trends en ontwikkelingen

Direct aanvragen

Onze referenties

Wij zijn zeer tevreden tot op heden. Wij zijn ruim een jaar klant. Wij voelen ons als klant gewaardeerd en Patrick is zeer attent.

Degelijk en betrouwbaar, tijd en aandacht voor de belegger. 

Ik twijfelde tussen een 8 en een 9. Dat is voor een Groninger beslist niet onaardig. 't Kon minder zegt de Groninger dan. 

Beoordeling door klanten: 8/10 - 211 beoordelingen
Magazine