Een feitelijke weergave van de nieuwe spaartaks

Gepubliceerd op 29 oktober 2019

De laatste paar jaar heeft menig Nederlander ondervonden dat, hoewel zij geen cent van hun spaarrekening afhalen, hun spaarvarkentje alsmaar magerder wordt. Het blijkt namelijk dat de grote boze wolf, ofwel de Belastingdienst, deze langzaamaan leegtrekt door een verouderde regeling omtrent belasting op vermogen, ook wel de vermogensrendementsheffing. 

De zogeheten spaartaks zal deze vervangen in het jaar 2022. Om het verhaal te verduidelijken, zullen de beleggingsexperts van Wierda en Partners Vermogensbeheer de feiten voor u op een rijtje zetten. 

Feiten Het hoogste rendement_ sparen of beleggen_ - Header

Wilt u dit onderwerp tot in de details lezen, dan leggen de beleggingsexperts van Wierda en Partners Vermogensbeheer u dat graag uit

Meer informatie of contact?

Als u meer wilt weten, schroom dan niet en neem contact met ons op.

Beleggen kent risico's. Uw inleg kan minder waard worden.

Edwin Wierda in Business Class

Elke maand spreekt Edwin Wierda met Harry Mens in Business Class op RTL7 over de ontwikkelingen op de beurs. Kijk hier de afleveringen terug!

media

Gratis beleggersnieuws

Vraag onze maandelijkse beursupdate aan en bekijk onze mening over:

  • Financiële markten
  • Aandelen
  • Obligaties
  • Opties
  • Trends en ontwikkelingen

Direct aanvragen

Onze referenties

Wij zijn zeer tevreden tot op heden. Wij zijn ruim een jaar klant. Wij voelen ons als klant gewaardeerd en Patrick is zeer attent.

Degelijk en betrouwbaar, tijd en aandacht voor de belegger. 

Ik twijfelde tussen een 8 en een 9. Dat is voor een Groninger beslist niet onaardig. 't Kon minder zegt de Groninger dan. 

Beoordeling door klanten: 8/10 - 211 beoordelingen
Magazine