Directeur Galapagos in Business Class

Gepubliceerd op 19 mei 2016

Onno van de Stolpe schuift zondag  aan om te praten over Galapagos. Lezers van onze nieuwsbrief weten dat wij al meerdere jaren voor onze klanten beleggen in dit bedrijf en erg enthousiast zijn.
 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom ons portfolio? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief! 

Aanmelden

CEO Onno van de Stolpe in Business Class

Directeur Onno van de Stolpe vertelt bij Harry over de ontwikkelingen binnen zijn bedrijf. Galapagos is een Biotechbedrijf gespecialiseerd in het ontdekken en ontwikkelen van geneesmiddelen. Het is een veelbewogen periode geweest, zo kreeg het bedrijf in 2015 een notering aan de NASDAQ. Voor hen belangrijker is dat het door hen ontwikkelde medicijn tegen reuma uitstekende testresultaten laat zien en het onderzoek vordert.

Grote verassing in 2015 was het afhaken van ABBVIE in de samenwerking in het onderzoek naar dit reumamedicijn. Galapagos is niet bij de pakken neer gaan zitten en vond in Gilead een nieuwe partner.

Door de beursgang en de deal met Gilead is de kas van Galapagos goed gevuld, een unieke positie in deze sector. Recent gaf de heer Van de Stolpe aan om deze kaspositie te willen gebruiken om een of meer flinke overnames te doen. De onderneming zoekt naar biotechbedrijven die een medicijn ontwikkelen dat al op patiënten wordt getest. De voorkeur gaat uit naar een geneesmiddel tegen ontstekingsziektes, zoals fibrose, een zeldzame longaandoening.

Lees hier de volledige aankondiging

Meer informatie of contact?

Als u meer wilt weten, schroom dan niet en neem contact met ons op.

Beleggen kent risico's. Uw inleg kan minder waard worden.

Edwin Wierda in Business Class

Elke maand spreekt Edwin Wierda met Harry Mens in Business Class op RTL7 over de ontwikkelingen op de beurs. Kijk hier de afleveringen terug!

Schermafbeelding 2022-09-06 om 16.05.19

Gratis beleggersnieuws

Vraag onze maandelijkse beursupdate aan en bekijk onze mening over:

  • Financiële markten
  • Aandelen
  • Obligaties
  • Opties
  • Trends en ontwikkelingen

Direct aanvragen

Onze referenties

Wij zijn zeer tevreden tot op heden. Wij zijn ruim een jaar klant. Wij voelen ons als klant gewaardeerd en Patrick is zeer attent.

Degelijk en betrouwbaar, tijd en aandacht voor de belegger. 

Ik twijfelde tussen een 8 en een 9. Dat is voor een Groninger beslist niet onaardig. 't Kon minder zegt de Groninger dan. 

Beoordeling door klanten: 8/10 - 211 beoordelingen
Magazine