De rivaliteit tussen koplopers Nike en Adidas in feiten en cijfers

Gepubliceerd op 13 december 2019

Als u een beetje bekend bent sportkleding, heeft u ongetwijfeld wel eens de namen Nike en Adidas langs zien komen. Dit zijn wereldwijd de twee grootste bedrijven in de sportkleding industrie. U kunt dus begrijpen dat deze bedrijven daarmee ook elkaars grootste concurrenten zijn.

Feiten_AdidasNike - Header

Nike Inc. en Adidas sponsoren zichzelf in deze wedstrijd en racen kop aan kop naar de finish, maar wie zal komen, zien én overwinnen? Welke van deze twee bedrijven weet de gouden medaille te behalen? De beleggingsexperts van Wierda en Partners Vermogensbeheer zetten het voor u op een rijtje.

​Via deze link kunt u de uitgebreide verslaglegging van de historische wedstrijd tussen Nike en Adidas lezen van de beleggingsexperts van Wierda en Partners Vermogensbeheer.
.

Meer informatie of contact?

Als u meer wilt weten, schroom dan niet en neem contact met ons op.

Beleggen kent risico's. Uw inleg kan minder waard worden.

Edwin Wierda in Business Class

Elke maand spreekt Edwin Wierda met Harry Mens in Business Class op RTL7 over de ontwikkelingen op de beurs. Kijk hier de afleveringen terug!

media

Gratis beleggersnieuws

Vraag onze maandelijkse beursupdate aan en bekijk onze mening over:

  • Financiële markten
  • Aandelen
  • Obligaties
  • Opties
  • Trends en ontwikkelingen

Direct aanvragen

Onze referenties

Wij zijn zeer tevreden tot op heden. Wij zijn ruim een jaar klant. Wij voelen ons als klant gewaardeerd en Patrick is zeer attent.

Degelijk en betrouwbaar, tijd en aandacht voor de belegger. 

Ik twijfelde tussen een 8 en een 9. Dat is voor een Groninger beslist niet onaardig. 't Kon minder zegt de Groninger dan. 

Beoordeling door klanten: 8/10 - 211 beoordelingen
Magazine