De leukste feiten op een rij over Trump en de beurs

Gepubliceerd op 9 juli 2019

Bijna elke dag hoor je wel iets over deze man: Donald Trump. De Amerikaanse president beïnvloedt de beurs met zijn beleid en daarmee dus ook de rest van de wereld.In dit artikel hebben de beleggingsexperts van Wierda en Partners Vermogensbeheer een aantal leuke feiten en cijfers over Trump, de Amerikaanse beurs en zijn invloed op de beurs voor u op een rijtje gezet. 

Trump op de beurs

Bijna elke dag hoor je wel iets over deze man: Donald Trump, de president van de Verenigde Staten. De hele wereld kent hem en er zijn veel ogen op hem gericht. Terecht, want deze ene man heeft een heel grote invloed op de hele wereld. Amerika heeft de grootste economie ter wereld, koerswijzigingen aldaar hebben impact op de rest van de markten. De Amerikaanse president beïnvloedt de beurs met zijn beleid en daarmee dus ook de rest van de wereld.In dit artikel hebben de beleggingsexperts van Wierda en Partners Vermogensbeheer een aantal leuke feiten en cijfers over Trump, de Amerikaanse beurs en zijn invloed op de beurs voor u op een rijtje gezet. 

Meer informatie of contact?

Als u meer wilt weten, schroom dan niet en neem contact met ons op.

Beleggen kent risico's. Uw inleg kan minder waard worden.

Edwin Wierda in Business Class

Elke maand spreekt Edwin Wierda met Harry Mens in Business Class op RTL7 over de ontwikkelingen op de beurs. Kijk hier de afleveringen terug!

media

Gratis beleggersnieuws

Vraag onze maandelijkse beursupdate aan en bekijk onze mening over:

  • Financiële markten
  • Aandelen
  • Obligaties
  • Opties
  • Trends en ontwikkelingen

Direct aanvragen

Onze referenties

Wij zijn zeer tevreden tot op heden. Wij zijn ruim een jaar klant. Wij voelen ons als klant gewaardeerd en Patrick is zeer attent.

Degelijk en betrouwbaar, tijd en aandacht voor de belegger. 

Ik twijfelde tussen een 8 en een 9. Dat is voor een Groninger beslist niet onaardig. 't Kon minder zegt de Groninger dan. 

Beoordeling door klanten: 8/10 - 211 beoordelingen
Magazine