De bankenwereld in cijfers

Gepubliceerd op 16 januari 2020

De bankenwereld is iedere dag wel weer in het nieuws en we zijn er allemaal van afhankelijk en bij betrokken. Toch is het een zeer gecompliceerde markt waar weinig mensen alles van weten. De wereld is toch zeker wel imponerender dan de gemiddelde economieles op vrijdagmiddag in een klein lokaaltje van uw oude middelbare school haar liet lijken.

Feiten_Banken - Header

Wij van Wierda en Partners Vermogensbeheer hebben daarom enkele interessante cijfers over de bankenwereld op een rijtje gezet.

Als u meer zou willen weten over de bankenwereld en de opkomst van de negatieve rente in Europa en in Nederland, dan vertellen de experts van Wierda en Partners Vermogensbeheer u hier daar graag meer over.

Meer informatie of contact?

Als u meer wilt weten, schroom dan niet en neem contact met ons op.

Beleggen kent risico's. Uw inleg kan minder waard worden.

Edwin Wierda in Business Class

Elke maand spreekt Edwin Wierda met Harry Mens in Business Class op RTL7 over de ontwikkelingen op de beurs. Kijk hier de afleveringen terug!

Schermafbeelding 2022-09-06 om 16.05.19

Gratis beleggersnieuws

Vraag onze maandelijkse beursupdate aan en bekijk onze mening over:

  • Financiële markten
  • Aandelen
  • Obligaties
  • Opties
  • Trends en ontwikkelingen

Direct aanvragen

Onze referenties

Wij zijn zeer tevreden tot op heden. Wij zijn ruim een jaar klant. Wij voelen ons als klant gewaardeerd en Patrick is zeer attent.

Degelijk en betrouwbaar, tijd en aandacht voor de belegger. 

Ik twijfelde tussen een 8 en een 9. Dat is voor een Groninger beslist niet onaardig. 't Kon minder zegt de Groninger dan. 

Beoordeling door klanten: 8/10 - 211 beoordelingen
Magazine