De allerleukste feitjes over de vliegtuigindustrie en AMG & Safran

Gepubliceerd op 3 september 2019

Eén van de snelst groeiende industrieën de afgelopen decennia is de vliegtuigindustrie. Deze industrie kan dus erg interessant voor beleggers als u zijn. In dit korte artikel hebben de beleggingsexperts van Wierda en Partners Vermogensbeheer wat leuke feitjes en cijfers over de vliegtuigindustrie en specifiek de bedrijven AMG en Safran op een rijtje gezet voor u. 

 

De allerleukste feitjes over de vliegtuigindustrie en AMG & Safran

In de zomervakantie is het op een bepaalde plek het allerdrukst; Schiphol. Iedereen gaat op vakantie met het vliegtuig, een steeds gewilder voertuig om mee naar een warme bestemming te reizen. Eén van de snelst groeiende industrieën de afgelopen decennia is dan ook de vliegtuigindustrie. Door de drang naar innovatie van de mensheid worden er steeds nieuwe technieken ontwikkeld en kunnen we dus ook steeds beter vliegen. Deze industrie kan dus erg interessant voor beleggers als u zijn. In dit korte artikel hebben de beleggingsexperts van Wierda en Partners Vermogensbeheer wat leuke feitjes en cijfers over de vliegtuigindustrie en specifiek de bedrijven AMG en Safran op een rijtje gezet voor u. 

Meer informatie of contact?

Als u meer wilt weten, schroom dan niet en neem contact met ons op.

Beleggen kent risico's. Uw inleg kan minder waard worden.

Edwin Wierda in Business Class

Elke maand spreekt Edwin Wierda met Harry Mens in Business Class op RTL7 over de ontwikkelingen op de beurs. Kijk hier de afleveringen terug!

media

Gratis beleggersnieuws

Vraag onze maandelijkse beursupdate aan en bekijk onze mening over:

  • Financiële markten
  • Aandelen
  • Obligaties
  • Opties
  • Trends en ontwikkelingen

Direct aanvragen

Onze referenties

Wij zijn zeer tevreden tot op heden. Wij zijn ruim een jaar klant. Wij voelen ons als klant gewaardeerd en Patrick is zeer attent.

Degelijk en betrouwbaar, tijd en aandacht voor de belegger. 

Ik twijfelde tussen een 8 en een 9. Dat is voor een Groninger beslist niet onaardig. 't Kon minder zegt de Groninger dan. 

Beoordeling door klanten: 8/10 - 211 beoordelingen
Magazine