Business Class uitzending 5 juni 2022

Gepubliceerd op 7 juni 2022

Afgelopen zondag 5 juni was Edwin Wierda weer te gast in Business Class. Bekijk de uitzending om Edwin zijn visie te horen over de koersen op dit moment en welke ontwikkelingen er spelen op de beurs. Vraag ook direct het nieuwe magazine aan!

Edwin bespreekt onder andere de stelling: "hoe slechter de economie gaat, des te beter het voor beurs is". Het lijkt wat vreemd, maar Edwin legt het uit. We zijn momenteel in afwachting van wat de FED en de ECB gaan doen met de rente. De markt is wat angstig voor grotere rentestijgingen. Naarmate de economische cijfers beter zijn dan is de kans op de stijging van de rente groter. Dit is op korte termijn goed voor de beurs.

Verder verwacht Edwin aan dat er een milde recessie aan lijkt te komen. Een enorme crisis verwacht hij echter niet. Ook benoemt hij het lage consumentenvertrouwen en het hogere producentenvertrouwen. Dit terwijl de consumentenbestedingen nog wel heel erg hoog zijn. De situatie in China en de invloed hiervan op de economie komt ook aan bod.

Relatiemagazine aanvragen

Wilt u meer informatie over Wierda en Partners vermogensbeheer? Vraag dan geheel gratis ons magazine 'KOERS!' aan. In het magazine geven we u het laatste nieuws, maar laten we ook klanten aan het woord, omdat zij eveneens mooie verhalen te vertellen hebben die zij graag met u willen delen. Daarnaast vertellen wij u meer over wat we doen bij Wierda en Partners. Wat is onze visie op beleggen nou eigenlijk? Hoe gaan we te werk om voor u een zo goed mogelijk rendement te behalen en wat onderscheidt ons van anderen? Uiteraard hebben wij met veel plezier én passie 

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Meer informatie of contact?

Als u meer wilt weten, schroom dan niet en neem contact met ons op.

Beleggen kent risico's. Uw inleg kan minder waard worden.

Edwin Wierda in Business Class

Elke maand spreekt Edwin Wierda met Harry Mens in Business Class op RTL7 over de ontwikkelingen op de beurs. Kijk hier de afleveringen terug!

Schermafbeelding 2022-09-06 om 16.05.19

Gratis beleggersnieuws

Vraag onze maandelijkse beursupdate aan en bekijk onze mening over:

  • Financiële markten
  • Aandelen
  • Obligaties
  • Opties
  • Trends en ontwikkelingen

Direct aanvragen

Onze referenties

Wij zijn zeer tevreden tot op heden. Wij zijn ruim een jaar klant. Wij voelen ons als klant gewaardeerd en Patrick is zeer attent.

Degelijk en betrouwbaar, tijd en aandacht voor de belegger. 

Ik twijfelde tussen een 8 en een 9. Dat is voor een Groninger beslist niet onaardig. 't Kon minder zegt de Groninger dan. 

Beoordeling door klanten: 8/10 - 211 beoordelingen
Magazine