Beursupdate maart 2020

Gepubliceerd op 11 maart 2020

In deze beursupdate van 10 maart 2020, spreekt Edwin Wierda ons persoonlijk bij over het beursklimaat en de toestand op de financiële markten. Met name de gevolgen op de aandelenbeurzen van het coronavirus. Welke gevolgen hebben deze op de beleggingsportefeuille? Ook legt hij uit wat de visie van Wierda en Partners Vermogensbeheer is op de huidige situatie, wat wij verwachten en wat onze strategie is als het gaat om het inrichten en beheren van uw beleggingsportefeuille. Daarnaast heeft hij het nog over enkele specifieke aandelen. "Laat tijd je vriend zijn!"  aldus Edwin Wierda

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een kennismaking? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Meer informatie of contact?

Als u meer wilt weten, schroom dan niet en neem contact met ons op.

Beleggen kent risico's. Uw inleg kan minder waard worden.

Edwin Wierda in Business Class

Elke maand spreekt Edwin Wierda met Harry Mens in Business Class op RTL7 over de ontwikkelingen op de beurs. Kijk hier de afleveringen terug!

Schermafbeelding 2022-09-06 om 16.05.19

Gratis beleggersnieuws

Vraag onze maandelijkse beursupdate aan en bekijk onze mening over:

  • Financiële markten
  • Aandelen
  • Obligaties
  • Opties
  • Trends en ontwikkelingen

Direct aanvragen

Onze referenties

Wij zijn zeer tevreden tot op heden. Wij zijn ruim een jaar klant. Wij voelen ons als klant gewaardeerd en Patrick is zeer attent.

Degelijk en betrouwbaar, tijd en aandacht voor de belegger. 

Ik twijfelde tussen een 8 en een 9. Dat is voor een Groninger beslist niet onaardig. 't Kon minder zegt de Groninger dan. 

Beoordeling door klanten: 8/10 - 211 beoordelingen
Magazine