Beursupdate 08 maart 2022

Gepubliceerd op 9 maart 2022

In deze update behandelt Edwin Wierda de toestand op de financiële markten en de gevolgen die deze hebben gehad op de beleggingsportefeuille. Ook legt hij uit wat de visie van Wierda en Partners Vermogensbeheer is op de huidige situatie, wat wij verwachten en wat onze strategie is als het gaat om het inrichten en beheren van uw beleggingsportefeuille.

Edwin gaat in op de oorlog in Oekraïne. Hij geeft aan dat de prijzen van olie, benzine en andere grondstoffen stijgen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere graan, nikkel, koper en veel andere grondstoffen. Dit leidt tot inflatie. Daarnaast zijn er economische sancties. Dit leidt tot problemen in de aanbodketen. Ook de dreiging van kernwapengebruik speelt een rol. Al met al heeft dit effect op het vertrouwen van de consumenten en de bestedingen die zij doen.

De verwachtingen zijn nu erg troebel. We dachten dat de ECB en FED de rente zouden gaan verhogen, maar dat is nu niet meer zeker volgens Edwin.

Edwin geeft aan dat hij niet massaal aan het verkopen is. De strategie blijft rustig gevolgd worden. Verder spreekt hij over de hogere premies op opties. Kortom genoeg interessante informatie om deze beursupdate te bekijken.

Heeft u vragen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Meer informatie of contact?

Als u meer wilt weten, schroom dan niet en neem contact met ons op.

Beleggen kent risico's. Uw inleg kan minder waard worden.

Edwin Wierda in Business Class

Elke maand spreekt Edwin Wierda met Harry Mens in Business Class op RTL7 over de ontwikkelingen op de beurs. Kijk hier de afleveringen terug!

Schermafbeelding 2022-09-06 om 16.05.19

Gratis beleggersnieuws

Vraag onze maandelijkse beursupdate aan en bekijk onze mening over:

  • Financiële markten
  • Aandelen
  • Obligaties
  • Opties
  • Trends en ontwikkelingen

Direct aanvragen

Onze referenties

Wij zijn zeer tevreden tot op heden. Wij zijn ruim een jaar klant. Wij voelen ons als klant gewaardeerd en Patrick is zeer attent.

Degelijk en betrouwbaar, tijd en aandacht voor de belegger. 

Ik twijfelde tussen een 8 en een 9. Dat is voor een Groninger beslist niet onaardig. 't Kon minder zegt de Groninger dan. 

Beoordeling door klanten: 8/10 - 211 beoordelingen
Magazine