Beleggen vrouwen beter? De feiten op een rij

Gepubliceerd op 2 juli 2019

Wie belegt er beter? De man of de vrouw? Misschien heeft u er nooit over nagedacht, maar het is wel een interessante vraag. Alles hierover hebben de beleggingsexperts van Wierda en Partners Vermogensbeheer kort en bondig voor u samengevat. 
 

Beleggen vrouwen beter? De feiten op een rij

Wie belegt er beter? De man of de vrouw? Misschien heeft u er nooit over nagedacht, maar het is wel een interessante vraag. Bij beleggen komen er verschillende kwaliteiten kijken, die iemand een geschikte belegger maken. Soms hebben vrouwen vaker een bepaalde eigenschap en soms mannen. Alles hierover hebben de beleggingsexperts van Wierda en Partners Vermogensbeheer kort en bondig voor u samengevat. 

Meer informatie of contact?

Als u meer wilt weten, schroom dan niet en neem contact met ons op.

Beleggen kent risico's. Uw inleg kan minder waard worden.

Edwin Wierda in Business Class

Elke maand spreekt Edwin Wierda met Harry Mens in Business Class op RTL7 over de ontwikkelingen op de beurs. Kijk hier de afleveringen terug!

media

Gratis beleggersnieuws

Vraag onze maandelijkse beursupdate aan en bekijk onze mening over:

  • Financiële markten
  • Aandelen
  • Obligaties
  • Opties
  • Trends en ontwikkelingen

Direct aanvragen

Onze referenties

Wij zijn zeer tevreden tot op heden. Wij zijn ruim een jaar klant. Wij voelen ons als klant gewaardeerd en Patrick is zeer attent.

Degelijk en betrouwbaar, tijd en aandacht voor de belegger. 

Ik twijfelde tussen een 8 en een 9. Dat is voor een Groninger beslist niet onaardig. 't Kon minder zegt de Groninger dan. 

Beoordeling door klanten: 8/10 - 211 beoordelingen
Magazine