Beleggen is geen pure wetenschap

Gepubliceerd op 12 januari 2019

Het beleggingsjaar 2018 eindigde teleurstellend, het nieuwe jaar begon onrustig en toch weer hoopvol. De politiek drukt een zware stempel op de wereldwijde markten. Bij beleggers overheerst de emotie, waar juist de ratio leidend zou moeten zijn. Vermogensbeheerder Edwin Wierda: “Haal je rust uit historisch perspectief zoals langjarige gemiddelden, laat tijd je grootste vriend zijn.” 

Het liefst wil je voorspellen wat er op de markt gaat gebeuren en anders wil je het graag achteraf kunnen verklaren. Soms heb je echter geen verklaring, is het chaos en onrust, regeert de angst en overheerst onder beleggers de emotie. Dat is bij uitstek het moment om je kalmte te bewaren, naar historisch perspectief te kijken, je te baseren op analyse en realtime informatie en van daaruit vertrouwen te bouwen. Lees hieronder het volledige artikel uit de Leeuwarder Courant en Dagblad van het Noorden.  

LC_1-1 wg-page-001

Meer informatie of contact?

Als u meer wilt weten, schroom dan niet en neem contact met ons op.

Beleggen kent risico's. Uw inleg kan minder waard worden.

Edwin Wierda in Business Class

Elke maand spreekt Edwin Wierda met Harry Mens in Business Class op RTL7 over de ontwikkelingen op de beurs. Kijk hier de afleveringen terug!

media

Gratis beleggersnieuws

Vraag onze maandelijkse beursupdate aan en bekijk onze mening over:

  • Financiële markten
  • Aandelen
  • Obligaties
  • Opties
  • Trends en ontwikkelingen

Direct aanvragen

Onze referenties

Wij zijn zeer tevreden tot op heden. Wij zijn ruim een jaar klant. Wij voelen ons als klant gewaardeerd en Patrick is zeer attent.

Degelijk en betrouwbaar, tijd en aandacht voor de belegger. 

Ik twijfelde tussen een 8 en een 9. Dat is voor een Groninger beslist niet onaardig. 't Kon minder zegt de Groninger dan. 

Beoordeling door klanten: 8/10 - 211 beoordelingen
Magazine