Amerikaanse Economie

Gepubliceerd op 29 april 2016

De economie van Amerika laat een redelijk herstel zien. Nog steeds zijn er knelpunten, maar het gaat over de hele linie genomen de goede kant op.  Wel wordt de markt beheerst door de lage olieprijzen en de strijd tussen de Republikeinen en de Democraten voor het Presidentschap.

Donald Trump zal uiteindelijk wel de meeste kiesmannen achter zich krijgen. Belangrijk is of de Republikeinse conventie zich neerlegt bij zijn overwinning en hem aanwijst als DE kandidaat voor de Republikeinen. 

Wij houden rekening met het feit dat de Republikeinen zich niet kunnen veroorloven om Trump niet aan te wijzen als hun kandidaat. 

Bij de Democraten zal Hillary Clinton de nominatie winnen. Als onze analyse uitkomt zal zij het moeten opnemen tegen Trump, en dan is de race nog niet gelopen. 

Trump heeft al enige belangrijke wijzigingen in zijn team aangebracht en zal dan zijn provocerende uitspraken gaan afzwakken om zijn doel te bereiken. 

Het worden een paar boeiende maanden.

Meer informatie of contact?

Als u meer wilt weten, schroom dan niet en neem contact met ons op.

Beleggen kent risico's. Uw inleg kan minder waard worden.

Edwin Wierda in Business Class

Elke maand spreekt Edwin Wierda met Harry Mens in Business Class op RTL7 over de ontwikkelingen op de beurs. Kijk hier de afleveringen terug!

media

Gratis beleggersnieuws

Vraag onze maandelijkse beursupdate aan en bekijk onze mening over:

  • Financiële markten
  • Aandelen
  • Obligaties
  • Opties
  • Trends en ontwikkelingen

Direct aanvragen

Onze referenties

Wij zijn zeer tevreden tot op heden. Wij zijn ruim een jaar klant. Wij voelen ons als klant gewaardeerd en Patrick is zeer attent.

Degelijk en betrouwbaar, tijd en aandacht voor de belegger. 

Ik twijfelde tussen een 8 en een 9. Dat is voor een Groninger beslist niet onaardig. 't Kon minder zegt de Groninger dan. 

Beoordeling door klanten: 8/10 - 211 beoordelingen
Magazine