Alles over beleggen in toeleveranciers en/of eindfabrikanten

Gepubliceerd op 27 augustus 2019

Een niet zo vaak gestelde vraag, maar wel een redelijk belangrijke, omdat er veel rendement mee te behalen valt: “Is het rendabeler om te beleggen in toeleveranciers en/of eindfabrikanten.  In dit artikel hebben de experts van Wierda en Partners Vermogensbeheer alle feiten voor u op een rij gezet. 

Toeleveranciers en_of eindfabricaten_ headers

Een niet zo vaak gestelde vraag, maar wel een redelijk belangrijke, omdat er veel rendement mee te behalen valt: “Is het rendabeler om te beleggen in toeleveranciers en/of eindfabrikanten. De wereld van toeleveranciers staat eigenlijk altijd in de schaduw, dat terwijl ze nauw verbonden zijn met eindfabrikanten, die continue in het nieuws zijn. Om deze reden hebben de beleggingsexperts van Wierda en Partners Vermogensbeheer de verborgen wereld van toeleveranciers aan het licht gebracht om ze te vergelijken met de bekende eindfabrikanten. Hier een paar korte feiten achter elkaar. 

Meer informatie of contact?

Als u meer wilt weten, schroom dan niet en neem contact met ons op.

Beleggen kent risico's. Uw inleg kan minder waard worden.

Edwin Wierda in Business Class

Elke maand spreekt Edwin Wierda met Harry Mens in Business Class op RTL7 over de ontwikkelingen op de beurs. Kijk hier de afleveringen terug!

media

Gratis beleggersnieuws

Vraag onze maandelijkse beursupdate aan en bekijk onze mening over:

  • Financiële markten
  • Aandelen
  • Obligaties
  • Opties
  • Trends en ontwikkelingen

Direct aanvragen

Onze referenties

Wij zijn zeer tevreden tot op heden. Wij zijn ruim een jaar klant. Wij voelen ons als klant gewaardeerd en Patrick is zeer attent.

Degelijk en betrouwbaar, tijd en aandacht voor de belegger. 

Ik twijfelde tussen een 8 en een 9. Dat is voor een Groninger beslist niet onaardig. 't Kon minder zegt de Groninger dan. 

Beoordeling door klanten: 8/10 - 211 beoordelingen
Magazine